Velkommen til Toppen af Danmark

 

Et æstetisk design der indfanger essensen af Nordjylland. Dette er et af mange bookingsites, der er baseret på vores brancheløsning til sommerhusudlejningsbureauer med dyb integration til BookingStudio.

 

Toppen af Danmark tilbyder 350 sommerhuse langs Danmarks nordligste vest- og østkyst. Uanset om du har forelsket dig i det brusende Vesterhav, den vestjyske natur, de friske fisk eller det ekstraordinære nordlys over Skagen, er Toppen af Danmark det oplagte valg, når turen går til Nordjylland.

Strand

Et komplet e-handels- og forretningssystem

inetdesign og MAUSAGENCY står bag designet af Toppen af Danmarks nye website – en intuitiv og brugervenlig Umbraco-løsning med et integreret bookingsystem. 

Med udgangspunkt i en unik grafik får websitet et helt særligt udtryk, og sitets avancerede søgefunktion giver endvidere kunderne mulighed for at finde frem til præcis det feriehus, de drømmer om.

Sidst men ikke mindst er websitet udarbejdet i tre forskellige sprogversioner målrettet både engelske, tyske og danske turister.

Mockuuups Hand Holding An Iphone 13 Mockup 1

Et komplet e-commerce og forretningssystem

Denne velkonsoliderede brancheløsning blev etableret i starten af 0’erne og udvikler sig stadig med hastige skridt. Løsningen har generet flere mia. i omsætning for en række lokale udlejningsbureauer. Løsningen består af en Umbraco-løsning med et forretningslag, der kommunikerer med BookungStudio API.

Brugergrænsefladerne består af et bookingsite med et responsivt design, online værktøjer til husejere, automatiseret kundedialog, en velafprøvet marketingplatform med inetdesign som ankermand og meget meget mere.

Mockuuups Laptop

Marketingsamarbejde og succesfulde kampagner

Slagkraftige Facebook annoncer og AdWords kampagner med en CTR på op til 23 %. Vi har et løbende samarbejde omkring platformsvedligeholdelse samt marketing. 

Også for et andet vigtigt kundesegment, sommerhusejerne, er der tænkt i mobilvenlige grænseflader. Dette i form af et husejerlogin på sitet samt en lækker app, der begge giver et dejligt overblik over bookinger, aftaler, økonomi, dialog, osv.

Mobilvenlig løsning, der genererer salg

Vi har sørget for, at Toppen af Danmarks website er kompatibel med alle typer af platforme og enheder. Dette er både med til at øge salg og forbedre sidens ydeevne.

Også for et andet vigtigt kundesegment, sommerhusejerne, er der tænkt i mobilvenlige grænseflader. Dette i form af et husejerlogin på sitet samt en lækker app, der begge giver et dejligt overblik over bookinger, aftaler, økonomi, dialog, osv.

Iphone Mockup Front

Konklusion

Toppen af Danmark er en sammenslutning af fire turistkontorer, der bestræber sig på at tilbyde det perfekte sommerhus til en drømmeferie i Nordjylland - hvad end ferien skal foregå i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Skagen, Frederikshavn eller Sæby.

Vores arbejde for Toppen af Danmark tog sit udgangspunkt i en overordnet brandingproces udarbejdet i samarbejde med de fire turistkontorer. Resultatet blev et visuelt univers, der afspejler selve essensen af Toppen af Danmark.Fakta om løsningen:

  • Umbraco med online booking
  • Specialudviklet booking flow og integration til BookingStudio

  • MailChimp integration
  • Google Analytics
  • Betalingsintegration
  • Microsoft .Net framework
  • Analyse og rapportering
  • Allround digital marketing 

Kontakt os og hør mere

MAUS 13

Vi elsker løsninger, som kan gøre en forskel for vores kunders forretning inden for et overskueligt budget og en overskuelig tidshorisont. Men vores hjerte ligger også i det komplekse – især der hvor andre giver op. Et specialudviklet system er en stor mundfuld for dig som kunde, for samarbejdet og for os.

Men gevinsten, når vi lykkes, er tilsvarende stor. Ta' en uforpligtende snak med os om dit næste projekt og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

[email protected]  eller  86122241

Udvalgte cases

Fremragende løsninger skabt med inspiration fra vores kunder

Har du et projekt i tankerne?  

Lad os hjælpe dig.

Ring til os på +45 86 12 22 41

eller skriv til os på [email protected] 


Ring eller skriv

[email protected]

+45 86 12 22 41

Vores adresser

Vølundsvej 1
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR-nr. 27264298


Radenka Abazovica 2a
71000 Sarajevo
Bosnien og Herzegovina

Følg os

LinkedIn
Facebook
Instagram


© 2024 MAUSDANMARK  All rights reserved