Om os

Brobygning mellem Sarajevo og Aarhus med problemfri arbejdsproces og skræddersyede digitale løsninger

MAUS 33

Erfaring, kompetencer og attraktive priser

Vi er en dansk / bosnisk virksomhed, der arbejder tæt sammen med vores danske medejer, INETDESIGN ApS, for at levere skræddersyede løsninger til det danske marked.  Vores fokus er at tilbyde høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og en problemfri arbejdsproces.


Vi bringer omfattende erfaring og ekspertise til bordet med et team af dedikerede udviklere specialiseret i forskellige teknologier og platforme. Uanset om det drejer sig om webudvikling, mobilapps eller skræddersyede softwareløsninger, er vores mål at levere løsninger af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser..

MAUS 8

Garanteret sikkerhed og god kommunikation

Vores tilknytning til Danmark giver os en unik position på det danske marked. Gennem Inetdesigns tilstedeværelse i Danmark kan vi aktivt deltage i dialoger med vores danske kunder og sikre en professionel og effektiv projektstyring. Det skaber tillid og sikkerhed hos vores kunder. Det er et kardinalpunkt fos os, at projekter bliver håndteret på en pålidelig og kompetent måde.

Kontakt os og hør mere

MAUS 13

Vi elsker løsninger, som kan gøre en forskel for vores kunders forretning inden for et overskueligt budget og en overskuelig tidshorisont. Men vores hjerte ligger også i det komplekse – især der hvor andre giver op. Et specialudviklet system er en stor mundfuld for dig som kunde, for samarbejdet og for os. Men gevinsten, når vi lykkes, er tilsvarende stor.

Ta' en uforpligtende snak med os om dit næste projekt og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

[email protected]  eller  86122241

MAUS 41

Praktiske fordele

Beliggende i samme tidszone som Danmark og med både dansk- og engelsktalende fagfolk, er vores kommunikation problemfri og effektiv. Vi er med jævne mellemrum på besøg i Danmark, og inetdesign står altid klar til en snak over en kop kaffe på kontoret i Aarhus.

Alt dette er med til at sikre en problemfri  arbejdsproces og levering af projekter til tiden. Det er afgørende for os og vores kunders succes..

Hvad kunderne siger

48000789873 36C5de5461 B

Det stærke partnerskab, vi har med MAUS er det bedste, vi har gjort i de seneste år. Deres professionalisme, venlighed og afslappede attitude, samtidig med at de udfører en fantastisk arbejde, er sjælden i dagens verden

Adis Jugo
President (Technology) at run.events

Mark

Dynamiske og yderst dygtig professionelle inden for den hurtigt skiftende digitale landskab. MAUS er drevet af passion og perfektionisme. At have en ressource, der forstår din virksomhed og kan arbejde individuelt med en innovativ tankegang, er nøglen til succes.

Mark Nilsson
Owner - First8.dk

82943246

Set fra et forretningsmæssigt perspektiv er samarbejdet med MAUS lige til og ukompliceret. Fair priser, en fleksibel attitude og en helt ligefrem tilgang til tingene.

Alt i alt en pålidelig og værdifuld partner.


Peder Schjødt-Pedersen
Business Developer, Communication Advisor

Har du et projekt i tankerne?  

Lad os hjælpe dig.

Ring til os på +45 86 12 22 41

eller skriv til os på [email protected] 


Ring eller skriv

[email protected]

+45 86 12 22 41

Vores adresser

Vølundsvej 1
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR-nr. 27264298


Radenka Abazovica 2a
71000 Sarajevo
Bosnien og Herzegovina

Følg os

LinkedIn
Facebook
Instagram


© 2024 MAUSDANMARK  All rights reserved