Den innovative CookPerfect-app

Med den gratis CookPerfect-app er det nemt at forberede og tilberede et perfekt måltid.

Dette casestudie forklarer, hvordan CookPerfect, en banebrydende app udviklet til iOS og Android, har forvandlet madlavning til en idiotsikker kunst.

 

Pic Phone

Det har aldrig været nemmere at indstille, overvåge og opnå perfekte madlavningsresultater hver gang. Tilslut simpelthen termometeret til modtageren, åbn din CookPerfect-app på din mobile enhed, og du er klar til at opsætte madlavningsprocessen.

Mobile Case

Ved at udvikle native applikationer til både iOS og Android sikrede vi, at appen præsterede optimalt på forskellige enheder. Den problemfri integration med madlavnings- og stegetermometre gjorde appen til en sand forlængelse af køkkenet.

Fra koncept til køkkenmakker

Udviklingsrejsen var en blanding af teknologisk innovation og kulinarisk ekspertise. Teamet stod over for udfordringer med at integrere realtids temperaturovervågning med brugervenlige grænseflader. Løsningen var en blanding af enkelhed og raffinement: en app, der tilbyder visuel valg af madlavningsresultater, estimerede afslutningstider og en tidsstyringsfunktion for præcis madlavningstyring.

Case 2

Forbedring af hverdagsmadlavning

Denne sektion går i dybden med CookPerfect-appens kernefunktioer  og viser, hvordan den forbedrer hverdagsmadlavning med sine innovative funktioner. Hver funktion er designet til at give brugerne mulighed for at gøre komplekse madlavningsopgaver enkle og underholdende.


 

  • Visuelle valg
    Brugerne kan nu vælge deres ønskede madlavningsresultat med blot et tryk på et billede, hvilket forenkler beslutningsprocessen.

  • Estimeret tid og tidsstyring 
    Disse funktioner giver en følelse af kontrol og forudsigelighed ved at advare brugere om temperatur- og tidsgrænser.

  • Real-time overvågning
    En brugerfavorit for dens evne til visuelt at spore temperaturændringer, hvilket sikrer, at der ikke længere er over- eller underkogte måltider.Vores dedikation til en problemfri oplevelse førte til udviklingen af en native app til både iOS og Android. Den problemfri integration med madlavnings- og stegetermometre betød, at brugerne kunne stole på appen til præcise temperaturmålinger, hvilket gjorde gætværk til fortid.

Kontakt os og hør mere

MAUS 13

Vi elsker løsninger, som kan gøre en forskel for vores kunders forretning inden for et overskueligt budget og en overskuelig tidshorisont. Men vores hjerte ligger også i det komplekse – især der hvor andre giver op. Et specialudviklet system er en stor mundfuld for dig som kunde, for samarbejdet og for os.

Men gevinsten, når vi lykkes, er tilsvarende stor. Ta' en uforpligtende snak med os om dit næste projekt og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

[email protected]  eller  +45 86 12 22 41

Udvalgte cases

Har du et projekt i tankerne?  

Lad os hjælpe dig.

Ring til os på +45 86 12 22 41

eller skriv til os på [email protected] 


Ring eller skriv

[email protected]

+45 86 12 22 41

Vores adresser

Vølundsvej 1
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR-nr. 27264298


Radenka Abazovica 2a
71000 Sarajevo
Bosnien og Herzegovina

Følg os

LinkedIn
Facebook
Instagram


© 2024 MAUSDANMARK  All rights reserved