Thy360


I tæt samarbejde med Thisted Kommune,  Vizuall.dk og en række forskellige relevante aktører har vi udviklet den nye løsning “helt fra bunden” i Umbraco CMS.

Thy3

Kalenderportalen, der samler hele Thy


Thisted Kommune overtog i 2021 ejerskabet af Thys fælles kalenderportal thy360.dk. Portalen så dagens lys første gang i 2012 og har siden været drevet i et fællesskab mellem kommunen og lokale kulturaktører, turist- og erhvervsforeninger samt uddannelsesinstitutioner. 

Thy360 er en online platform, hvor det er nemt for foreninger, institutioner, virksomheder, butikker og andre aktører at informere om events, oplevelser, fritidsaktiviteter og meget mere.

Thy1

En unik og brugervenlig hjemmeside


Udviklingen af den nye platform har haft fokus på at skabe en fremtidssikker online platform, som er enkel og overskuelig for Thisted Kommunes borgere og besøgende.

Med Thy360 har vi formået at skabe et sted, der fungerer som kommunens officielle kalender med events og arrangementer.

Udviklingen af den nye platform har haft fokus på at skabe en fremtidssikker online platform, som er enkel og overskuelig for Thisted Kommunes borgere og besøgende. Med Thy360 har vi formået at skabe et sted, der fungerer som kommunens officielle kalender med events og arrangementer.

Thy Mobile

System til tilmelding og billetsalg

For visse arrangementer og begivenheder er det nødvendigt at have et registreringsmodul, hvor arrangørerne kan se, hvor mange deltagere der kommer. I den forbindelse har vi udviklet et plugin til registrering og billetsalg, som giver arrangørerne mulighed for at "kræve" registrering eller køb af billetter.

Thy4

Visionær Umbraco løsning

Projektet startede med et ambitiøst redesign af frontenden. Den nye hjemmeside var en kombination af lokale begivenheder, historier og kulturelle højdepunkter. Hver side var bygget med Thy's essens, både i de visuelle elementer og i indholdets fortælling. Den virkelige triumf lå dog i, hvordan disse elementer blev  integreret med arrangementsoversigten og de tematiske landingssider.

Eventhåndtering gjort enkelt

Eventhåndtering var et andet fokusområde. Teamet introducerede funktioner som et forbedret kategoriseringssystem, en mere intuitiv eventoprettelsesproces og forbedret synlighed for begivenheder. 

Thy5

Nøglefunktioner

En afgørende del af denne transformation var et helt nyt backend-system. Ved at vælge Angular for dets robuste og dynamiske egenskaber, kombineret med pålideligheden af .NET, skabte teamet en backend, der var et kraftcenter af effektivitet og fleksibilitet.

Denne kombination tillod en høj grad af tilpasning, afgørende for de forskelligartede behov hos portalens brugere - fra lokale virksomheder til kulturelle institutioner.

Den nye brugergrænseflade, designet med slutbrugeren for øje, forenklede processer ved fx eventoprettelse.

Designet er optimeret til både desktop og mobil, hvilket sikrer en problemfri oplevelse uanset enheden.

Projektet handlede ikke kun om teknologi; det handlede om mennesker. Gennem hele udviklingsprocessen blev der kontinuerligt søgt feedback fra lokale brugere.

Denne samarbejdsorienterede tilgang sikrede, at portalen forblev dybt forankret i lokalsamfundets behov og præferencer

Kontakt os og hør mere

MAUS 13

Vi elsker løsninger, som kan gøre en forskel for vores kunders forretning inden for et rimeligt budget og en overskuelig tidshorisont. Men vores hjerte ligger også i det komplekse – især der hvor andre giver op. Et specialudviklet system er en stor mundfuld for dig som kunde, for samarbejdet og for os. 

Men gevinsten, når vi lykkes, er tilsvarende stor. Ta' en uforpligtende snak med os om dit næste projekt og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

[email protected]  eller  +45 86 12 22 41

Udvalgte cases

Har du et projekt i tankerne?  

Lad os hjælpe dig.

Ring til os på +45 86 12 22 41

eller skriv til os på [email protected] 


Ring eller skriv

[email protected]

+45 86 12 22 41

Vores adresser

Vølundsvej 1
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR-nr. 27264298


Radenka Abazovica 2a
71000 Sarajevo
Bosnien og Herzegovina

Følg os

LinkedIn
Facebook
Instagram


© 2024 MAUSDANMARK  All rights reserved