Systematic CURA


Effektiv dokumentation og optimal opgavestyring til sundheds- og omsorgsområdet

 

I deres stræben efter konstant forbedring og innovation valgte Systematic vores team til at udvikle en kritisk ny funktion til Columna Cura-suite. Dette samarbejde opstod ud af et fælles mål om at fremme pleje gennem teknologi og en fælles vision om at udnytte cutting-edge Natural Language Processing (NLP) til at transformere sundhedsområdet i Danmark.

En sundhedsteknologisk milepæl

Samarbejdet mellem Systematic og vores team om udviklingen af denne funktion markerer et betydeligt skridt inden for sundhedsteknologi. Dette projekt tjener som et fremragende eksempel på, hvordan innovative løsninger kan have en dybtgående indvirkning på effektiviteten af opgavestyring og dokumentation.

Image 16

Fremtiden for dokumentation i sundhedsområdet

I hjemmeplejesektoren kæmper plejepersonalet ofte med kompleksiteten af dataindtastning. De traditionelle metoder til dokumentation af pleje var ikke kun tidskrævende, men også fejlbehæftede. Behovet for en strømlinet, effektiv og nøjagtig proces var tydeligt, hvilket fik Systematics forretningsanalyse- og datalogiteam til at søge efter en banebrydende løsning.


 

Introduktion af Auto form filling
Efter grundig gennemgang fokuserede teamet på automatisk formular udfyldning som nøglen til at løse disse udfordringer. Vores samarbejde med Systematic bragte dette koncept til virkelighed ved at udvikle en innovativ løsning til automatisk formular, designet til enkelhed og effektivitet.

Data, nøjagtighed og effektivitet
Brugen af AI og naturlig sprogbehandling sikrer, at de indsamlede data ikke kun er nøjagtige, men også konsekvent kategoriserede. Dette fremskridt understøtter en mere datadrevet tilgang inden for hjemmepleje, hvilket muliggør bedre beslutninger og personaliserede behandlingsstrategier.

Kontakt os og hør mere

MAUS 13

Vi elsker løsninger, som kan gøre en forskel for vores kunders forretning inden for et rimeligt budget og en overskuelig tidshorisont. Men vores hjerte ligger også i det komplekse – især der hvor andre giver op. Et specialudviklet system er en stor mundfuld for dig som kunde, for samarbejdet og for os. 

Men gevinsten, når vi lykkes, er tilsvarende stor. Ta' en uforpligtende snak med os om dit næste projekt og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

[email protected]  eller  +45 86 12 22 41

Udvalgte cases

Dyk ned i et par af vores spændende kundeprojekter her.

Har du et projekt i tankerne?  

Lad os hjælpe dig.

Ring til os på +45 86 12 22 41

eller skriv til os på [email protected] 


Ring eller skriv

[email protected]

+45 86 12 22 41

Vores adresser

Vølundsvej 1
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR-nr. 27264298


Radenka Abazovica 2a
71000 Sarajevo
Bosnien og Herzegovina

Følg os

LinkedIn
Facebook
Instagram


© 2024 MAUSDANMARK  All rights reserved